Podcast

Ugorj fejest a hallgatásba!

Üdv a podcast hallgatás gyakorlati oldalán! Ha már mindent megtudtál az elméleti alapokról és a márkák és a podcast viszonyáról, ideje, hogy fejest ugorj a hallgatásukba. Összegyűjtöttünk neked pár kezdő tippet a belerázódáshoz, de szigorúan ajánljuk a saját kedvencek felkutatását! Ha gondolod, írd meg nekünk, te mire jutottál, nem fogsz süket fülekre találni.

2020.02.11.
ComLab

Sleigh ride: a céges karácsonyi ajándékunk története

Míg a december csak erről szól, januárban már hajlamosak vagyunk megfeledkezni a karácsonyról. Letudtunk minden ajándékot, rokonlátogatást, rohanást és pihenést és épp azon dolgozunk, hogy az újévi fogadalmainkat legalább két hétig tartsuk. Na meg elkezdjük az éves tervezéseinket is – munkahelyi szinten is.

2020.01.12.
Traumaközpont

Túl a traumákon

Hogyan építsünk identitást egy márkának, ami ügyfeleivel a lehető legszemélyesebb témák mentén kerül kapcsolatba? Miként lehet beszélni úgy a traumákról, hogy az ne elidegenítő, hanem másoknak is hasznos lehessen? Miért érdemes kinyitni a lelki egészség ügyét a társadalom széles rétegei felé? Kommunikációs kihívások és válaszok a Traumaközpont Nonprofit Kft. márkaépítése kapcsán.

2019.08.21.
Cofidis

Lekutattuk, megosztottuk: ügyfélszolgálati konferenciát rendeztünk a Cofidisnek

A Cofidis kiemelkedő minőségű szakmai sztenderdek szerint működő ügyfélszolgálatot épített fel Magyarországon is. 101 fős ügyfélkapcsolati területtel, három partnercéggel és 32 fős dedikált ügyfélszolgálattal nyújtja pénzügyi szolgáltatásait. Ezt a tudást dobtuk be a közösbe és egy egész napos konferencia segítségével katalizáltuk a szakmai beszélgetést a piac szereplői között.

2019.08.21.
Purina

A Youtube nézői hálásak a felületre szabott márka­tartalmakért

A PURINA Dog Chow márkaidentitásának szerves része, hogy négylábú barátainkkal minél többet mozduljunk ki: kiránduljunk, töltsünk időt a szabadban és gyűjtsünk közös élményeket. A feladat: ezt az üzenetet juttassuk el a kalandvágyó kutyatartókhoz.

2019.08.21.
Maggi

Mire képes egy szendvics?

Röviden: újradefiniált egy hagyományos ételt, a pörköltet, kígyózó sorokat vonzott egy food truck elé és milliókat gyűjtött jótékony célra. Akinek fontos a miért és a hogyan is, annak mostantól lesz igazán érdekes a PÖRI sztori.

2019.08.21.