event

Karácsonyi buli feat. home office: így lesz kerek a céges rendezvényed online

Ahogy a Covid-helyzet miatt egyre inkább távolságot tartunk egymástól, egyre fontosabbá válik, hogy megtaláljuk a módját, hogy mégis együtt legyünk. Igaz ez a munkahelyi közösségekre is: soha nem volt még annyira szükség arra, hogy a csapat összetartson és pozitív impulzusokat kapjon, mint most. A karácsonyi buli tehát nem maradhat el, csak épp mindenkinek a saját nappalijába költözik. Hogyan lehet valódi közösségi élmény egy hibrid rendezvényből? Mutatjuk!

2020.11.18.

Beszállt az ESG Core a ComLabbe

Kisebbségi részesedést vásárolt a vállalati fenntarthatósági és ESG specialista ESG Core Kft. a Comlab Kommunikációs Tanácsadó Kft-ben. A tranzakció nyomán egy kipróbált csapat állt újra össze. A közös cél az, hogy a Comlab vezető szerepet töltsön be a vállalatok Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási (ESG) kritériumok szerinti működésének, az átállás folyamatának a kommunikációs támogatásában. Kiemelt terület a Net Zero 2050-es dekarbonizációs folyamatok elősegítése, azonban a fosszilis energiaipar szereplőivel nem dolgoznak majd.

2022.06.01.
Traumaközpont

Túl a traumákon

Hogyan építsünk identitást egy márkának, ami ügyfeleivel a lehető legszemélyesebb témák mentén kerül kapcsolatba? Miként lehet beszélni úgy a traumákról, hogy az ne elidegenítő, hanem másoknak is hasznos lehessen? Miért érdemes kinyitni a lelki egészség ügyét a társadalom széles rétegei felé? Kommunikációs kihívások és válaszok a Traumaközpont Nonprofit Kft. márkaépítése kapcsán.

2019.08.21.
Purina

A Youtube nézői hálásak a felületre szabott márka­tartalmakért

A PURINA Dog Chow márkaidentitásának szerves része, hogy négylábú barátainkkal minél többet mozduljunk ki: kiránduljunk, töltsünk időt a szabadban és gyűjtsünk közös élményeket. A feladat: ezt az üzenetet juttassuk el a kalandvágyó kutyatartókhoz.

2019.08.21.
Maggi

Mire képes egy szendvics?

Röviden: újradefiniált egy hagyományos ételt, a pörköltet, kígyózó sorokat vonzott egy food truck elé és milliókat gyűjtött jótékony célra. Akinek fontos a miért és a hogyan is, annak mostantól lesz igazán érdekes a PÖRI sztori.

2019.08.21.